E-post

E-postmarknadsföring är ett livligt och kraftfullt sätt att få kontakt med människor. Tänk på dina egna upplevelser. Känner du någon som inte har en e-postadress? Du får antagligen ett antal e-postmeddelanden varje vecka och om sändaren gör det rätt så läser du dem, inspireras av dem och ser till och med fram emot nästa. E-post är en stor del av våra liv. En mycket stor del.  Här är några exempel på vad vi har att erbjuda gällande tjänster för e-post:

E-postlistor

Vi erbjuder bland annat...

  • Hantering av e-postlistor
  • Skapandet av e-postlistor till rätt ändamål
  • Strategier för att växa e-postlistorna
...och mycket mer!

E-postmarknadsföring

Vi erbjuder bland annat...

  • Automatiserad e-post
  • Strategier med e-postkedjor med syfte att sälja
  • Nyhetsbrev
...och mycket mer!

Varför använda e-post?

När det gäller att omvandla människor till medlemmar, kunder eller lojala supportrar är e-postmarknadsföring vägen att gå. I e-postmarknadsföring så segmenterar du människor i listor och skicka varje lista ett skräddarsytt e-postmeddelande som resonerar med just dem läsarna och kan ge dem något av värde.  Digitala marknadsförare som använder segmenterade kampanjer, har noterat en ökning på 760% av intäkterna.

När du skriver ett inlägg på en av dina sociala medier så riktar du dig till din publik som helhet. Men genom att använda din e-postmarknadsföring kan du tilltala människor individuellt med namn, dela vissa ämnen endast för vissa medlemmar i din lista och så småningom skriva privat till deras personliga inkorg.

Oavsett om du inser det eller inte, så är alla tränade att göra något med ett e-postmeddelande - svara, klicka igenom, registrera dig eller till och med direkta köp. E-post är transaktionellt av naturen och du kan använda den för att dirigera trafik till din webbplats och i slutändan driva försäljningen. När du utvecklar din digitala marknadsföring som helhet, så kan du med hjälp av e-post se resultat direkt.

Transaktionella e-postmeddelanden har 8 gånger fler öppningar och klick än någon annan typ av e-post och kan generera 6 gånger mer intäkter.


Få en GRATIS nulägesrapport på ditt företags digitala marknadsföring!

 

Låt oss börja med en god digital marknadsföring

Kontakta oss idag!